fbpx

Katarina Škrjanc

Otroci o Katarini:

empatična, vesela, natančna in z vsem srcem predana baletu

Na Brezovico in Dolgi most smo tri leta nazaj pripeljali pravo baletno šolo pod vodstvom zelo izkušene profesorice baleta Katarina Škrjanc, ki je tudi predsednica Društva baletnih plesalcev.

“V učenju baleta vidim svoje veselje in poslanstvo”.

V otrocih želim vzbuditi zanimanje in željo po plesnem izražanju skozi balet. Opazovati in spremljati otroke pri prvih baletnih korakih ob spremljavi klasične glasbe in gledati njihov napredek, vedno znova in znova v meni vzbudi še večje veselje za učenje in ustvarjanje. Moja druga velika strast je koreografiranje za svoje učence, ki vedno z veseljem odplešejo koreografije, ki jih sama ustvarim in so na nastopih vedno pohvaljeni.
Sem strokovno izobražena z veliko izkušnjami na področju poučevanja in ustvarjanja. Imam veliko učencev, ki so pod mojim okriljem začeli svoje prve baletne korake in danes plešejo z velikim veseljem.
Ker želim balet predstaviti širši publiki sem tudi pobudnica, da bi na Brezovici in Dolgem mostu odprli tudi baletno šolo za starejše.”

EGO Lectin mod(č)riček:

“Balet – to so sanje na nogah.”

Vpis v šolsko leto 2022/23

Fotogalerija iz nastopov

Baletna
šola

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša