fbpx

Plesna šola

V plesni šoli EGO Lecta si predvsem želimo dati otrokom možnost, da se s telesno dejavnostjo vključijo v skupino ter se ob tem tudi redno gibajo in zabavajo. Ples je po našem mnenju odlična priložnost za to. Stran od novodobnih motečih dejavnikov in bliže k pristnemu druženju.

Na plesnih tečajih bodo otroci spoznali osnovne telesne vaje in plesne korake. Naučili se bodo sodelovanja in solidarnosti, dobili občutek za ekipno delo ter spoznali, kako se lahko z gibanjem izražajo. Naše plesalce med drugim pripravimo na dva letna nastopa, na katerih pred polno Brezovo dvorano pokažejo usvojeno znanje. V naših koreografijah ni zajeta samo sinhronost gibov. Ustvarjamo zgodbo, sporočilo, tematiko, zabavo in predvsem skrbimo za to, da plesalci neizmerno uživajo v vsakem koraku, vsaki vaji.

V naši plesni šoli ne lovimo medalj.
Plešemo in treniramo za dušo.

Lansko plesno šolsko leto smo, klub skoraj polletnem zaprtju zaradi “korona krize”, sproščeno zaključili na šolskem dvorišču plesne šole EGO Lecta.

Bodoči plesalci lahko izbirajo med naslednjimi tremi programi:

  • vaje 1 x tedensko 60 minut (prva triada)
  • vaje 1 x tedensko 90 minut (druga in tretja triada)
  • vaje 2 x tedensko 90 minut (tretja triada in srednja šola)

Hip hopa ni treba posebej predstavljati. Vsi vemo, da je to ena najbolj popularnih plesnih zvrsti. In to ni samo ples – sem sodijo tudi glasba, stil oblačenja, način življenja, zabava … Dandanes večina ljudi pod pojmom hip hop razume le eno: plesne gibe, ki so obnoreli svet; gibe, za katere ne veljajo stroga pravila; gibe, ki ne priznavajo omejitev in ki posamezniku dopuščajo svobodno izražanje. In ravno to bodo naši prihodnji plesalci pri nas doživeli. Na tečaje hip hopa se lahko vpišejo vsi – od najmlajših do tistih, ki se še vedno počutijo mlade.

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah