fbpx

Plesna šola

V plesna šoli EGO Lecta si predvsem želimo dati otrokom možnost, da se preko plesne dejavnosti vključijo  v skupino ter se ob tem tudi redno gibajo in zabavajo. Ples je po našem mnenju odlična priložnost za to. Stran od novodobnih motilcev in bliže k pristnemu druženju.

Skozi plesne tečaje bodo otroci spoznali osnovne telesne vaje ter plesne korake. Naučili se bodo sodelovanja, solidarnosti, dobili občutek za ekipno delo ter spoznali, kako se lahko izražajo preko gibanja.

Bodoči plesalci lahko izbirajo
med naslednjimi štirimi programi:

  • vaje 1 x tedensko po 45 minut (primerno za otroke od 4. do 6. leta)
  • vaje 1 x tedensko po 60 minut (primerno za otroke od 6. do 8. leta)
  • vaje 1 x tedensko po 90 minut (primerno za otroke od 8. do 13. leta)
  • vaje 2 x tedensko po 90 minut (primerno za otroke od 12. do 17. leta,
    *intenzivnejši treningi,)

Hip hopa ni potrebno posebej predstavljati. Vsi vemo, da je to ena najbolj popularnih plesnih zvrsti. In to ni samo ples – to je tudi glasba, stil oblačenja in življenja, zabava … Dandanes večina ljudi pod pojmom hip hop razume le eno: plesne gibe, ki so obnoreli svet; gibe, za katere ne veljajo stroga pravila; gibe, ki ne priznavajo omejitev in ki posamezniku dopuščajo svobodno izražanje. In ravno to bodo naši bodoči plesalci pri nas doživeli. Na tečaje hip hopa se lahko vpišejo vsi – od najmlajših do tistih, ki se še vedno počutijo mlade.

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah