fbpx

Plesna šola

V plesni šoli EGO Lecta si predvsem želimo dati otrokom možnost, da se s telesno dejavnostjo vključijo v skupino ter se ob tem tudi redno gibajo in zabavajo. Ples je po našem mnenju odlična priložnost za to. Stran od novodobnih motečih dejavnikov in bliže k pristnemu druženju.

Na plesnih tečajih bodo otroci spoznali osnovne telesne vaje in plesne korake. Naučili se bodo sodelovanja in solidarnosti, dobili občutek za ekipno delo ter spoznali, kako se lahko z gibanjem izražajo. Naše plesalce med drugim pripravimo na dva letna nastopa, na katerih pred polno Brezovo dvorano pokažejo usvojeno znanje. V naših koreografijah ni zajeta samo sinhronost gibov. Ustvarjamo zgodbo, sporočilo, tematiko, zabavo in predvsem skrbimo za to, da plesalci neizmerno uživajo v vsakem koraku, vsaki vaji.

V naši plesni šoli ne lovimo medalj.
Plešemo in treniramo za dušo.

Bodoči plesalci lahko izbirajo med naslednjimi tremi programi:

  • vaje 1 x tedensko 60 minut (prva triada)
  • vaje 1 x tedensko 90 minut (druga in tretja triada)
  • vaje 2 x tedensko 90 minut (tretja triada in srednja šola)

Hip hopa ni treba posebej predstavljati. Vsi vemo, da je to ena najbolj popularnih plesnih zvrsti. In to ni samo ples – sem sodijo tudi glasba, stil oblačenja, način življenja, zabava … Dandanes večina ljudi pod pojmom hip hop razume le eno: plesne gibe, ki so obnoreli svet; gibe, za katere ne veljajo stroga pravila; gibe, ki ne priznavajo omejitev in ki posamezniku dopuščajo svobodno izražanje. In ravno to bodo naši prihodnji plesalci pri nas doživeli. Na tečaje hip hopa se lahko vpišejo vsi – od najmlajših do tistih, ki se še vedno počutijo mlade.

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah