fbpx

Glasbena šola EGO Lecta – PE Šiška

Naša nova lokacija! V iztekajočem šolskem letu smo svoja vrata odprli tudi tistim, ki vam Šiška, natančneje neposredna bližina Mercatorjevega centra, logistično bolj ustreza.
Tu imamo na voljo osem najsodobneje opremljenih glasbenih učilnic za naše mlade glasbenike, ki jih bo skozi učni proces vodil zelo usposobljen kader.
Vsaka učilnica je tudi opremljena s koncertnim klavirjem in drugimi glasbili.

Vsi otroci, ki bodo našo glasbeno šolo v Šiški obiskovali, bodo prav tako deležni vrhunsko dovršenih letnih in mesečnih koncertov ter masterclassov, po katerih naša glasbena šola slovi.

Pet razlogov, zakaj se vpisati v EGO Lecto

01

najsodobnejše
učilnice

najsodobnejše učilnice, opremljene z koncertnimi klavirji in ostalimi inštrumenti

02

kreativno
razmišljanje

poleg glasbenega znanja dajemo poudarek kreativnemu razmišljanju, javnemu nastopanju in vztrajnosti

03

glasbeni vrtec
in pripravnica

za najmlajše glasbenike imamo pripravljen program glasbenega vrtca in pripravnice

04

odlična
loakcija

pred šolo zagotovljena parkirna mesta, neposredna bližina mestnega prometa in Mercator Šiška centra

05

najsodobnejši
glasbeni kurikulum

vrednote, kot so strokovnost, odkritost, mlad kolektiv in najsodobnejši glasbeni kurikulum smo iz matične šole na Brezovici prenesli tudi v Ljubljano

V letošnjem letu smo v PE EGO Lecta Šiška  izvedli edinstven #PopPianoProject. V prihajajočem šolskem letu pa gremo še korak naprej. Z našimi pianisti in ostalimi glasbeniki si želimo zapisati v …

Napredni program

Napredni program glasbenega izobraževanja

Vpiši se v EGO lecto

Podarite otroku znanje

Zakaj EGO Lecta

Preberite članek.

Dan odprtih vrat

Pričakujemo vas!

V glasbeni šoli EGO Lecta se zavedamo, da je glasba tudi zabava, druženje z vrstniki in znanje, katerega nam ne more nobeden vzeti. Če se strinjate z filozofijo našega mladega kadra, da je “kurikulum obveza, toda toplina je življenjsko potrebna rožam in otrokovi duši za njihovo rast”, potem smo prava izbira za vaše nadobudne glasbenike.

Naši pianisti so v Japan Piano centru, kjer domuje tudi naša šola, v “en glas” improvizirano, brez predhodne vaje, na 30 pianinih odigrali znano slovensko skladbo. Za nekatere je to “mala malica”, … vendar za naše mlade pianiste, ki so se kasneje prvič predstavili na internem nastopu pred starši, je bil to velik, zabaven in nepozabljiv moment.

Naj bo tudi vaš otrok del velike pianistične družine EGO Lecta

Kje smo?

Cesta Ljubljanske brigade 25, 1000 Ljubljana

Vpis v šolsko leto 2022/23

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša

Zelo smo zadovoljni z vašim načinom poučevanja klavirja. Hči je v dveh letih izredno napredovala, tako da ostanemo z vami še naprej!

Metoda