fbpx

Glasbena šola EGO Lecta – PE Šiška

Pred tremi leti smo svoja vrata odprli tudi tistim, ki vam Ljubljana Šiška, natančneje neposredna bližina Mercatorjevega centra, logistično bolj ustreza.
Tu imamo v Japan Piano centru na voljo osem najsodobneje opremljenih glasbenih učilnic za naše mlade glasbenike, ki jih bo skozi učni proces vodil zelo usposobljen kader.
Vsaka učilnica je tudi opremljena s koncertnim klavirjem in drugimi glasbili.

Vsi otroci, ki bodo obiskovali našo glasbeno šolo v Šiški, bodo deležni vrhunsko dovršenih letnih in mesečnih koncertov, po katerih naša glasbena šola slovi. Prav tako pa bodo vsi pianisti lahko del edinstvenega projekta 100 članskega klavirskega orkestra #JapanPianoOrchestra, ki ga je ustanovila naša šola. Sestaviti tolikšno zasedbo klavirskega orkestra je v svetovnem formatu edinstven projekt, zato smo v glasbeni šoli EGO Lecta še toliko bolj ponosni na naše delo, saj že drugo leto premikamo mejo nemogočega.

Pet razlogov, zakaj se vpisati v EGO Lecto

01

najsodobnejše
učilnice

najsodobnejše učilnice, opremljene z koncertnimi klavirji in ostalimi inštrumenti

02

kreativno
razmišljanje

poleg glasbenega znanja dajemo poudarek kreativnemu razmišljanju, javnemu nastopanju in vztrajnosti

03

glasbeni vrtec
in pripravnica

za najmlajše glasbenike imamo pripravljen program glasbenega vrtca in pripravnice

04

odlična
loakcija

pred šolo zagotovljena parkirna mesta, neposredna bližina mestnega prometa in Mercator Šiška centra

05

najsodobnejši
glasbeni kurikulum

vrednote, kot so strokovnost, odkritost, mlad kolektiv in najsodobnejši glasbeni kurikulum smo iz matične šole na Brezovici prenesli tudi v Ljubljano

Dve leti nazaj smo v PE EGO Lecta Šiška izvedli edinstven #PopPianoProject. V lanskem letu pa smo z našimi pianisti, kot prva glasbena šola na svetu, ustanovili 80 članski klavirski orkester. 

#JapanPianoOrchestra

80 članski klavirski orkester

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Zakaj EGO Lecta

Preberite članek.

Brezplačne spoznavne ure

Pričakujemo vas!

V glasbeni šoli EGO Lecta se zavedamo, da je glasba tudi zabava, druženje z vrstniki in znanje, katerega nam ne more nobeden vzeti. Če se strinjate z filozofijo našega mladega kadra, da je “kurikulum obveza, toda toplina je življenjsko potrebna rožam in otrokovi duši za njihovo rast”, potem smo prava izbira za vaše nadobudne glasbenike.

Naši pianisti so pred tremi leti v Japan Piano centru, kjer domuje tudi naša šola, v “en glas” improvizirano, brez predhodne vaje, na 30 pianinih odigrali znano slovensko skladbo. Za nekatere je to “mala malica”, … vendar za naše mlade pianiste, ki so se kasneje prvič predstavili na internem nastopu pred starši, je bil to velik, zabaven in nepozabljiv moment. Ta zabaven moment pa je bil povod, da smo kot prva glasbena šola na svetu v zadnjih letih izvedli #PopPianoProject in ustanovili svoj klavirski orkester, kjer bodo lahko, ne glede na predznanje, prisotni tudi vaši otroci.

Naj bo tudi vaš otrok del velike glasbene družine EGO Lecta

Kje smo?

Cesta Ljubljanske brigade 25, 1000 Ljubljana

Vpis v šolsko leto 2022/23

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša

Zelo smo zadovoljni z vašim načinom poučevanja klavirja. Hči je v dveh letih izredno napredovala, tako da ostanemo z vami še naprej!

Metoda