fbpx

Glasbena šola EGO Lecta – PE Šiška

Naša nova lokacija! Zdaj odpiramo svoja vrata tudi tistim, ki vam Šiška, natančneje v neposredni bližini Mercator centra, logistično bolj odgovarja. Tu imamo na voljo 8 najsodobneje opremljenih glasbenih učilnic za naše mlade glasbenike, ki jih bodo skozi učni proces vodili zelo usposobljen kader. Vsaka učilnica bo tudi opremljena s koncertnim klavirjem ter ostalimi inštrumenti.

Vsi otroci, ki bodo obiskovali našo glasbeno šolo v Šiški, bodo prav tako deležni vrhunsko dovršenih letnih in prav tako mesečnih koncertov ter Masterclassov, po katerih naša glasbena šola slovi.

Dan odprtih vrat

Pričakujemo vas!

Kje smo?

Cesta Ljubljanske brigade 25, 1000 Ljubljana

Vpis v šolsko leto 2019/20

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša