fbpx

»OnLine« Skype pouk

Do “predkoronske krize” je bilo za kakovostne glasbene šole nepredstavljivo, da bi pouk glasbenega izobraževanja izvajali tudi na spletu. Zdravstvena kriza nas je »prisilila« spopasti se z novim načinom poučevanja.

K pripravi in izvedbi našega edinstvenega spletnega izobraževanja so pristopili tudi naši prijatelji, glasbeni pedagogi iz tujine, kjer je tak način pouka običajen že nekaj let. Poleg usklajevanja celotnega učnega programa in postavitve spletnih učilnic smo načinu medmrežnega učenja postavili tako visoka merila, da se je del naših rednih učencev in staršev že zdaj odločil, da s takim načinom nadaljujemo tudi v prihodnje.

Naš skupni cilj je, da otroci dobijo kakovostna navodila za izpopolnjevanje glasbenega znanja. Ne pozabimo – glasba v hišo prinese veselje, srečo, povezanost in predvsem pozitivno energijo.

Še naprej bomo naše glasbenike vzgajali v osebe, ki bodo ne glede na dolžino in lokacijo šolanja
glasbo, znanje in umetnost z veliko mero spoštovanja nosile v sebi

Zakaj je spletni pouk odlična rešitev?

  • Dodatna motivacija otrok zaradi drugačnega, sodobnega načina poučevanja.
  • Oddaljevanje od »prežvečenih«, zastarelih metod glasbenega poučevanja.
  • Nova metoda pouka, ki bo vsakemu otroku ne glede na starost zanimiva, drugačna, spodbudna.
  • Prihranjeni stroški prevoza do šole in iz nje.
  • Prihranjen dragoceni čas med čakanjem na izvajanje učne ure v šoli.
  • Cenovno najugodnejša metoda poučevanja glasbe na trgu ta hip.
  • Spletni pouk priporočamo otrokom, ki so že vstopili v glasbeni svet in imajo glasbeno predznanje, in vsem starejšim, ki bi radi glasbeno znanje obnovili.

Ukvarjanje z glasbo in umetnostjo otroku med drugim privzgoji tudi red in samodisciplino. S svojim delom in podporo vas, staršev, bomo otrokom dajali krila, domišljiji dovolili leteti in jim vlivali neizmerno veselje do življenja.

Za vse učence, ki se bodo inštrumenta ali petja učili pri našem novem, nadstandardnem spletnem pouku,
bo glasbena šola EGO Lecta organizirala dva letna nastopa in mesečne interne nastope.

Vsem, ki bi se radi učili na svojem domu, poleg klasičnega programa učenja glasbila (poučevanja po predpisanih učnih načrtih) nudimo tudi »hobi« program, ki ga učitelj učencu prilagodi glede na njegove želje in sposobnosti, in program J-P-R, v katerem se učenci seznanijo s sodobnimi glasbenimi zvrstmi, kot so jazz, pop in rock.

Nastopi

Preverite fotogalerijo iz nastopov.

Vpiši se v EGO lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah