fbpx

EGO Lecta nastopi

Poleg že znanih dobrobiti, ki jih učenje glasbe in plesa prinese otroku, je nastopanje zagotovo ena najpomembnejših in najvznemirljivejših lekcij. In ravno zato v EGO Lecti skrbimo, da imajo vaši otroci dovolj priložnosti, da svoje znanje delijo z vami in svojimi vrstniki. Verjamemo, da je to odlična popotnica za življenje, saj stati na odru krepi samozavest, podira notranje zidove in utiša strahove.

V EGO Lecta bodo imeli otroci dvakrat v šolskem letu priložnost nastopiti na velikem odru Brezove dvorane v OŠ Brezovica, in sicer na božičnem in zaključnem koncertu. Vmes bomo organizirali tudi interne nastope, ki so manjšega “kalibra” ter masterclasse, kjer bodo učenci svoje znanje pokazali gostujoči mentorici oz. mentorju. Na teh delavnicah vedno gostimo vrhunske glasbenice in glasbenike, saj želimo v učilnice vpihniti še nekaj dodatnega navdiha in navdušenja.

Da bo volk sit in koza cela poskrbimo, da sta oba velika koncerta posneta in fotografirana s strani profesionalne ekipe, starši pa vse to ob koncu tudi prejmete.
Tako se lahko v miru posvetite koncertu in brezskrbno uživate.

Zaključni koncert EGO Lecta 2019

Božični nastop EGO Lecta 2018

Masterclassi EGO Lecta

Zaključni koncert EGO Lecta 2018

Videoposnetki

Koncerti

Masterclassi in Poletni tabor