fbpx

Glasbena šola EGO Lecta – PE Dolgi Most Ljubljana

Ker smo na Brezovici, kjer je naša baza in naše gnezdo, iz katerega žvrgolimo že deseto leto, vsako leto sprejeli veliko vas staršev in otrok,
ki ste iz predela Ljubljana Vič, smo na vašo željo dve leti nazaj odprli nove prostore na Dolgem Mostu.

Spoznaj nas

Prijavi sebe ali svojega otroka na spoznavni dan in pridobi spoznavne brezplačne ure

Kje smo?

Dolgi Most 6A, 1000 Ljubljana

Vpis v šolsko leto 2023/24

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša

Zelo smo zadovoljni z vašim načinom poučevanja klavirja. Hči je v dveh letih izredno napredovala, tako da ostanemo z vami še naprej!

Metoda