fbpx

Prijavi sebe ali svojega otroka na
spoznavni dan in pridobi
spoznavne brezplačne ure.

Podarite otrokom znanje in umetniški ples.

Pridruži se glasbeno baletni družini EGO Lecta tudi ti in nas obišči na naših lokacijah na OŠ Ledina Ljubljana in Brezovici.
Prijavi svojega otroka na predčasen vpis v baletno šolo in šolo za sodobni ples za šolsko leto 2023/24 ali na spoznavno brezplačne ure,
ki bodo potekale 7. septembra 2023.

ali

Spoznajte čudovit
umetniški ples

Spoštovani starši!

Veseli smo, da se zanimate za vpis vašega otroka v baletno šolo EGO Lecta na Brezovici in OŠ Ledina Ljubljana. Zavedamo se, da so vrednote in znanje, ki ga otroci pridobijo tekom svojega otroštva izjemnega pomena, zato popolnoma razumemo, da pred vpisom v baletno šolo želite preveriti, če smo primerna izbira. Da se boste lažje odločili in nam zaupali, smo za vas pripravili brezplačne spoznavne ure, kjer boste lahko spoznali naše delo, prostore, učni proces predvsem pa naše mentorje ter učitelje, ki so srce in duša naše baletne šole. Naj omenimo, da bodo vse brezplačne spoznavne ure potekale v začetku meseca septembra v baletni šoli Dolgi most, Brezovica in prostorih Osnovne šole Ledina.

Za vse dodatne informacije glede šolanja in možnosti vpisa, nas kontaktirajte na telefonski številki (0)31 776 336 oziroma nam pišite na info@egolecta.si ali preko kontaktnega obrazca.

Kontaktirajte nas

Za vsa vprašanja v povezavi z glasbeno šolo smo dosegljivi na telefonskih številkah (0)31 776 336 ali preko e-maila na info@egolecta.si in kontaktnega obrazca. Hitro se bomo odzvali, vam svetovali ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izkoristite priložnost

Se zanimate za vpis v baletno šolo in vas zanima kako poteka šolanje pri nas? Se še niste odločili kaj vas veseli in si želite posveta s profesionalnimi mentorji z visoko izobrazbo? Ponujamo vam brezplačno spoznavno uro, kjer boste dobil odgovore na vsa vaša vprašanja.

Oddajte vpis za september

Želimo si, da ste pridobili vse potrebne informacije in odgovore, hkrati pa se že veselite vpisa v našo glasbeno baletno šolo, za šolsko leto 2023/2024.
Ne čakajte predolgo in si zagotovite rezervacijo prostega mesta.

Le še en korak vas loči do spoznavnega dneva in brezplačne spoznavne ure.
Spoznavne brezplačne ure bodo potekale
v začetku meseca septembra na vseh treh lokacijah v naših baletnih dvoranah.

PRIDOBITE VSE INFORMACIJE

Ste pripravljeni začeti? Izkoristite priložnost in nas spoznajte na informativnih dnevih!

Dolgi most

Brezovica

OŠ Ledina Ljubljana

Tečaj baleta v posredovalnici znanja EGO LECTA izvajamo na Brezovici, OŠ Ledina in na Dolgem mostu, kjer bomo izvedli tudi brezplačne spoznavne ure v novih baletnih dvoranah. Imate vprašanja in se sprašujete kam v baletno šolo? Vabljeni na informativne in spoznavne dneve. Spoznavne brezplačne ure bodo potekale v začetku meseca septembra. Prijavite se in obvestili vas bomo o prostih terminih. Mesta so omejena!

Zakaj vam priporočamo, da se prijavite na informativna brezplačna srečanja in učne ure?

01

Mentorji

Spoznali boste mentorje, katerim zaupa že preko 276 vpisanih otrok in njihovih staršev.

02

Svetovanje

Posvetili se bomo vsakemu otroku in vam svetovali, v katerega izmed 39 programov se vpisati.

03

Spoznavanje plesa

Preizkusili boste baletni ples in tako lažje sprejeli odločitev.

04

Nova baletna dvorana

So vam pomembni prostori, kjer se izvaja baletni ples? Preverite kako pri nas skrbimo za varnost in za najkvalitetnejšo, povsem novo in moderno baletno dvorano.

05

vREDNOTE

Besede, kot so odkritost, sproščenost in strokovnost pri nas niso napisane samo na papirju. Pri nas je to vsakdan. Spoznali boste našo pozitivnost in razigranost.

Baletni vrtec

V baletnem vrtcu se bodo učenci skozi igro seznanili z osnovami klasičnega baleta, ki spodbujajo motorične spretnosti in koordinacijo. Naučili se bodo razvijati občutek lastne vrednosti, spoznavali bodo ritem in klasično glasbo.

(priporočljiv za otroke med 4. in 6. letom starosti)

Baletna pripravnica

Učenci bodo v baletni pripravnici poglobili znanje osnov baleta ter se spoznali tudi z drugimi plesnimi tehnikami. Razvijali bojo domišljijo in ustvarjalnost, spoznavali oblike in zvrsti plesa, usvojili osnove baletne terminologije in se pripravljali na nadaljnje plesno izobraževanje baleta ali sodobnega plesa.

(priporočljiva za otroke med 6. in 9. letom starosti)

Baletna šola

Pouk je namenjen vsem otrokom med devetim in dvanajstim letom starosti, ki so osnove baleta že spoznali. Nadgradili bodo svoje baletno znanje in se bodo spopadli z osnovami estetike, razvijali bodo koordinacijo, ravnotežje, telesno moč in gibljivost, kar je tudi temelj in v pomoč različnim plesnim in tudi športnim zvrstem. Ure bodo sestavljene iz baletnih vaj ob drogu in na sredini.

(priporočljiva za otroke med 9. in 12. letom starosti)

PRO Balet

Tečaj je namenjen vsem otrokom med šestim in 9. letom starosti, ki so osnove baleta že spoznali in bi imeli uro baleta 2x tedensko. Otroci se bodo spopadli z osnovami estetike, razvijali bodo koordinacijo, ravnotežje, telesno moč in gibljivost, kar je temelj in v pomoč različnim plesnim in tudi športnim zvrstem. Pri pouku pa ne bo manjkal tudi poudarek na spodbujanju individualnega in skupinskega ustvarjanja ter nastopanja.

(priporočljiva za otroke med 6. in 9. letom starosti)

Predstavitev mentorice

Baletno šolo EGO Lecta je prevzela baletna mentorica Neža Banovec, plesaka in pedagoginja. Svoje plesno znanje je pred leti pridobivala v plesnem klubu Wolfy pri Damjanu Gorjupu in na KGBL-ju pri Jani Kovač Valdes ter Sabini Schwenner. Kasneje se je prepisala na baletni oddelek in končala svoje izobraževanje na Gimnaziji Poljane ter Srednji baletni šoli v Ljubljani. Poleg pridobivanja znanja na baletni šoli, je plesala tudi pri Kjari Starič Wurst in osvajala moderne plesne tehnike. Po končani baletni šoli je odšla na priznano akademijo Iwanson v Munchnu, kjer je tekom študija pridobila širok spekter znanja iz različnih sodobnih plesnih tehnik, improvizacij in koreografij.

»V učenji baleta vidim svoje veselje in poslanstvo.

Leta 2020 je postala postala plesalka junior kompanije Elephant in the Black Box v Madridu pod vodstvom Antona Valdbauer-ja in Jean Philippe Dury-ja. Bila sem tudi nosilka štipendije Ministrstva za kulturo za specializirane poklice v tujini.

Neža je strokovno izobražena in ima na področju poučevanja in ustvarjanja veliko izkušenj. Veliko učencev je pod njenim okriljem začelo svoje prve baletne korake in danes plešejo z velikim veseljem.

Ker želim balet in sodobni ples predstaviti širši publiki, sem hkrati pobudnica, da bi baletna šola EGO Lecta postala vodilna baletna šola v Ljubljani.

Ne zamudite s prijavo, saj bodo mesta v skupini omejena!

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah

Pridružte se baletni šoli
EGO Lecta tudi vi.