fbpx

Prijavi sebe ali svojega otroka na
spoznavni dan in pridobi
spoznavne brezplačne ure.

Podarite otrokom znanje in umetniški ples.

Pridruži se glasbeni družini EGO Lecta tudi ti in nas obišči na lokaciji Dolgi most in Brezovica.
Prijavi svojega otroka na predčasen vpis v baletno šolo za šolsko leto 2021/22 ali na spoznavno brezplačno uro,
ki bo potekala v četrtek, 9. 9. 2021 od 17.00 do 18.00 v baletni šoli Dolgi most.

ali

Spoznajte čudovit
umetniški ples

Spoštovani starši!

Veseli smo, da se zanimate za vpis vašega otroka v baletno šolo EGO Lecta na Brezovici ali Dolgem Mostu. Zavedamo se, da so vrednote in znanje, ki ga otroci pridobijo tekom svojega otroštva izjemnega pomena, zato popolnoma razumemo, da pred vpisom v baletno šolo želite preveriti, če smo primerna izbira. Da se boste lažje odločili in nam zaupali, smo za vas pripravili brezplačne spoznavne ure, kjer boste lahko spoznali naše delo, prostore, učni proces predvsem pa naše mentorje ter učitelje, ki so srce in duša naše baletne šole. Naj omenimo, da bodo brezplačne spoznavne ure v četrtek, 9. 9. 2021 od 17.00 do 18.00 v baletni šoli Dolgi most.

Za vse dodatne informacije glede šolanja in možnosti vpisa, nas kontaktirajte na telefonski številki (0)31 776 336 oziroma nam pišite na info@egolecta.si ali preko kontaktnega obrazca.

Za vse dodatne informacije glede šolanja in možnosti vpisa, nas kontaktirajte na telefonski številki (0)31 776 336 oziroma nam pišite na info@egolecta.si ali preko kontaktnega obrazca.

Kontaktirajte nas

Za vsa vprašanja v povezavi z glasbeno šolo smo dosegljivi na telefonskih številkah (0)31 776 336 ali preko e-maila na info@egolecta.si in kontaktnega obrazca. Hitro se bomo odzvali, vam svetovali ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izkoristite priložnost

Se zanimate za vpis v baletno šolo in vas zanima kako poteka šolanje pri nas? Se še niste odločili kaj vas veseli in si želite posveta s profesionalnimi mentorji z visoko izobrazbo? Ponujamo vam brezplačno spoznavno uro, kjer boste dobil odgovore na vsa vaša vprašanja.

Oddajte vpis za september

Želimo si, da ste pridobili vse potrebne informacije in odgovore, hkrati pa se že veselite vpisa v našo glasbeno baletno šolo, za šolsko leto 2021/2022.
Ne čakajte predolgo in si zagotovite rezervacijo prostega mesta.

Le še en korak vas loči do spoznavnega dneva in brezplačne spoznavne ure.
Spoznavne brezplačne ure bodo potekale v četrtek, 9. 9. 2021 od 17.00 do 18.00
v baletni šoli Dolgi most.

PRIDOBITE VSE INFORMACIJE

Ste pripravljeni začeti? Izkoristite priložnost in nas spoznajte na informativnih dnevih!

Dolgi most,

četrtek 9. 9. 2021 od 17.00 do 18.00

Tečaj baleta v posredovalnici znanja EGO LECTA izvajamo na Brezovici in na Dolgem mostu, kjer bomo izvedli tudi brezplačne spoznavne ure v novi baletni dvorani. Imate vprašanja in se sprašujete kam v baletno šolo? Vabljeni na informativni in spoznavni dan na Dolgi most. Spoznavne brezplačne ure bodo potekale v četrtek, 9. 9. 2021 od 17.00 do 18.00 v baletni šoli Dolgi most.

Zakaj vam priporočamo, da se prijavite na informativna brezplačna srečanja in učne ure?

01

Mentorji

Spoznali boste mentorje, katerim zaupa že preko 156 vpisanih otrok in njihovih staršev.

02

Svetovanje

Posvetili se bomo vsakemu otroku in vam svetovali, v katerega izmed 39 programov se vpisati.

03

Spoznavanje plesa

Preizkusili boste baletni ples in tako lažje sprejeli odločitev.

04

Nova baletna dvorana

So vam pomembni prostori, kjer se izvaja baletni ples? Preverite kako pri nas skrbimo za varnost in za najkvalitetnejšo, povsem novo in moderno baletno dvorano.

05

vREDNOTE

Besede, kot so odkritost, sproščenost in strokovnost pri nas niso napisane samo na papirju. Pri nas je to vsakdan. Spoznali boste našo pozitivnost in razigranost.

Baletni vrtec

V baletnem vrtcu se bodo učenci skozi igro seznanili z osnovami klasičnega baleta, ki spodbujajo motorične spretnosti in koordinacijo. Naučili se bodo razvijati občutek lastne vrednosti, spoznavali bodo ritem in klasično glasbo.

(priporočljiv za otroke med četrtim in petim letom starosti)

Baletna pripravnica

Učenci bodo v baletni pripravnici poglobili znanje osnov baletne tehnike, razvijali domišljijo in ustvarjalnost, spoznavali oblike in zvrsti plesa, usvojili osnove baletne terminologije in se pripravljali na nadaljnje izobraževanje v baletnem oddelku.

(priporočljiva za otroke med 6. in 8. letom starosti)

Baletna šola

Pouk je namenjen vse otrokom med devetim in 12. letom starosti, ki so osnove baleta že spoznali. Otroci se bodo spopadli z osnovami estetike, razvijali bodo koordinacijo, ravnotežje, telesno moč in gibljivost, kar je temelj in v pomoč različnim plesnim in tudi športnim zvrstem. Pri pouku pa ne bo manjkal tudi poudarek na spodbujanju individualnega in skupinskega ustvarjanja ter nastopanja.

(priporočljiva za otroke med 9. in 12. letom starosti)

PRO Balet

Tečaj je namenjen vsem otrokom med šestim in 9. letom starosti, ki so osnove baleta že spoznali in bi imeli uro baleta 2x tedensko. Otroci se bodo spopadli z osnovami estetike, razvijali bodo koordinacijo, ravnotežje, telesno moč in gibljivost, kar je temelj in v pomoč različnim plesnim in tudi športnim zvrstem. Pri pouku pa ne bo manjkal tudi poudarek na spodbujanju individualnega in skupinskega ustvarjanja ter nastopanja.

(priporočljiva za otroke med 6. in 9. letom starosti)

Predstavitev mentorice

Baletno šolo EGO Lecta je prevzela baletna mentorica Katarina Škrjanc, izobražena baletna učiteljica, ki je v baletu z dušo in telesom. Šolala se je na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru, nadaljevala študij na Višji baletni šoli v Ljubljani, trenutno pa se še dodatno izobražuje na Akademiji za balet. Katarina je tudi predsednica, pedagoginja in koreografinja društva za razvoj baletne umetnosti in baletnih plesalcev ter občasno sodeluje z Ljubljansko opero. Vabljeni k vpisu.

Na Brezovico smo v letošnjem šolskem letu pripeljali pravo baletno šolo pod vodstvom zelo izkušene profesorice baleta Katarine Škrjanc, ki je tudi predsednica Društva baletnih plesalcev.

»V učenji baleta vidim svoje veselje in poslanstvo.

V otrocih želim vzbuditi zanimanje in željo po plesnem izražanju skozi balet. Opazovati in spremljati otroke pri prvih baletnih korakih ob spremljavi klasične glasbe in gledati njihov napredek v meni vedno znova in znova vzbudi še večje veselje za učenje in ustvarjanje. Moja druga velika strast je koreografiranje za učence, ki koreografije, ki jih sama ustvarim, z veseljem odplešejo in so na nastopih vedno pohvaljeni.

Sem strokovno izobražena in imam na področju poučevanja in ustvarjanja veliko izkušenj. Veliko učencev je pod mojim okriljem začelo svoje prve baletne korake in danes plešejo z velikim veseljem.

Ker želim balet predstaviti širši publiki, sem hkrati pobudnica, da bi na Brezovici odprli tudi baletno šolo za starejše.«

Ne zamudite s prijavo, saj bodo mesta v skupini omejena!

Vpiši se v EGO Lecto

Podarite otroku znanje

Poglej cenik

Prepričajte se o naših ugodnih storitvah

Pridružte se baletni šoli
EGO Lecta tudi vi.