fbpx

Glasbena šola EGO Lecta – PE Brezovica

Naša baza in naše gnezdo, iz katerega žvrgolimo že sedmo leto. Tu imamo že več kot 133 učencev in izvajamo vse programe. Vsako leto skušamo dodati še kaj novega in zanimivega; tako smo v letošnjem šolskem letu popestrili program še z baletno in DJ šolo. Na Brezovici smo organizirali že veliko uspešnih koncertov, ki so naš in vaš največji dogodek.

Spoznaj nas

Prijavi sebe ali svojega otroka na spoznavni dan in pridobi spoznavne brezplačne ure

Kje smo?

Tržaška cesta 513b, 1351 Brezovica

Vpis v šolsko leto 2022/23

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša

Zelo smo zadovoljni z vašim načinom poučevanja klavirja. Hči je v dveh letih izredno napredovala, tako da ostanemo z vami še naprej!

Metoda