fbpx

Nena Bogataj

Otroci o Neni:

sproščena, natančna, zabavna, srečna in “skodrana”

Za naše najmlajše 𝐯 𝐠𝐥𝐚𝐬𝐛𝐞𝐧𝐞𝐦 𝐯𝐫𝐭𝐜𝐮 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐧𝐢𝐜𝐢 skrbi diplomirana profesorica glasbe Nena Bogataj, ki poleg poučevanja ustvarja tudi glasbene pravljice in vodi glasbene delavnice za otroke.

“Študijska leta so mi v glasbi dala mnogo izkušenj. Glasbeno sem uspela najti svoj zvok, h kateremu stremim, pedagoško pa sem razvila zdrave smernice, na katerih lahko poučujem učence s svežimi in modernejšimi pristopi, ne glede na njihovo starost.
Obožujem moment, ko glasbo približam najmlajšim, kjer jih učim spoznavati in nadgrajevati umetniške čute skozi senzibilno igro. Pedagoške glasbene in življenjske vrline predajam tudi starejšim učencem, pri katerih poskušam umetniški čut ohranit in opisat, kako pristen in pomemben je za življenje ter splošno razgledanost. Učence želim naučit, da glasba ni grda ali lepa in da je estetika zelo subjektivna.
Učenje mi predstavlja največje veselje, hobi in zabavo. Svojo srečo pa sem našla tudi v pisanju in ustvarjanju lovilcev sanj.

EGO Lectin mod(č)riček:

“Vsaka uspešna pot se prične s prvim korakom.”

Vpis v šolsko leto 2020/21

Fotogalerija iz nastopov

Glasbena
pripravnica

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša