fbpx

Nika

Popisane majice, bazen, nogomet, odbojka in večerni kino. Pa tudi glasba in ples so super. Mentorji so zabavni in veseli, razen Matej je včasih malo strog. Všeč mi je, ker ni signala za telefon niti interneta. Tako res uživamo v naravi, glasbi...

Read more

Marija

Lahko prosim drugo leto po otročkem tednu tabora organizirate tudi tabor za nas starše? Ko vidim na zaključnem druženju, kako otroci uživajo, se tudi midva brez premisleka udeleživa takega tedna ? ? ?

Read more

Zala

Preprosto zaupam mentorju Mateju, Nini in Gapoerju, da bo moja hči štiri dni preživela svoj prvi »dopust« na res izredno lepi lokaciji. Še bolj pa me navdušuje to, ko vidim, da poleg svojega glasbila na koncu tabora hči igra v pravem orkestru...

Read more

Jaka

Na taboru sem se na novo naučil igrati klavir, kitaro in bobne. Najbolj mi je ostalo v spominu, ko smo z vodo zalili mentorja Gapoerja. Upam, da mi oči to leto spet dovoli z EGO Lecto na tabor. Komaj čakam.

Read more

Blažka

Ko po štirih dneh prideš na tabor po otroka in so prve besede: »Mami, nočem še iti domov« je za mene to potrdilo, da se letos tudi udeležimo dogodka.

Read more