fbpx

Vpiši se v glasbeno šolo
in izkoristi zadnja prosta mesta.

Podarite otrokom znanje

Pridružite se glasbeno plesni družini EGO Lecta tudi vi. Obiščite nas na naših lokacijah v Šiški, Dolgem mostu, Brezovici, OŠ Ledina
ali kar preko spleta oz. doma. Vpišite sebe ali svojega otroka v glasbeno šolo za šolsko leto
2024/25 in izkoristite vaš glasbeni potencial. Spoznavne brezplačne ure izvajamo do 15. junija 2024.

ali

Dobrodošli v prečudovit
EGO Lectin glasbeni svet

Spoštovani starši!

Veseli smo, da se zanimate za vpis vašega otroka v glasbeno, plesno in baletno šolo EGO Lecta, Brezovica, Šiška, Dolgi Most, OŠ Ledina ali na vašem domu. Zavedamo se, da je znanje, ki ga otroci pridobijo tekom svojega otroštva izjemnega pomena, zato popolnoma razumemo, da pred vpisom v šolo želite preveriti, če smo primerna izbira. Da se boste lažje odločili in zaupali boste spoznali naše delo, prostore, inštrumente, učni proces predvsem pa naše mentorje, ki so srce in duša naše glasbene šole.

Za vse dodatne informacije glede šolanja in možnosti vpisa, nas kontaktirajte na telefonski številki (0)31 776 336 oziroma nam pišite na info@egolecta.si ali preko kontaktnega obrazca.

Kontaktirajte nas

Za vsa vprašanja v povezavi z glasbeno šolo smo dosegljivi na telefonskih številkah (0)31 776 336 ali preko e-maila na info@egolecta.si in kontaktnega obrazca. Hitro se bomo odzvali, vam svetovali ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izkoristite priložnost

Se zanimate za vpis v glasbeno šolo in vas zanima kako poteka šolanje pri nas? Se še niste odločili kateri kateri inštrument vas najbolj veseli in si želite posveta s profesionalnimi mentorji z visoko izobrazbo? Pišite nam ali nas pokličite, mi pa bomo poskrbeli, da boste dobili vse potrebne informacije.

 

Oddajte vpis za september

Želimo si, da ste pridobili vse potrebne informacije in odgovore, hkrati pa se že veselite vpisa v našo glasbeno šolo, za šolsko leto 2024/2025.
Ne čakajte predolgo in si zagotovite rezervacijo prostega mesta.

Ne zamudite priložnosti, da se vpišite v glasbeno šolo EGO Lecta za šolsko 2024/25 in
izkoristite zadnja prosta mesta.

Prijavi se na BREZPLAČNE spoznavne ure

PRIDOBITE VSE INFORMACIJE

Ste pripravljeni začeti? Izkoristite priložnost in se vpišite, kajti na voljo so le še zadnja prosta mesta!

PE Brezovica

PE Ljubljana Šiška in Ledina

PE Dolgi most

Imate vprašanja in se sprašujete kam v glasbeno šolo? Vabljeni, da se nam pridružite na Brezovici, Šiški in Ledini ali Dolgem mostu. Trenutno imamo na vseh lokacijah še nekaj zadnjih prostih mest zato vas vabimo, da se nam pridružite.

Glasbeni, baletni in plesni mentorji vas pričakujemo in se veselimo srečanja z vami.

ZAKAJ VAM PRIPOROČAMO, DA SE NAM PRIDRUŽITE?

01

Mentorji

Spoznali boste mentorje, katerim zaupa že preko 274 vpisanih otrok in njihovih staršev.

02

Svetovanje

Posvetili se bomo vsakemu otroku in vam svetovali, v katerega izmed 39 programov se vpisati.

03

pREIZKUS GLASBIL

Preizkusili boste lahko vsa glasbila in se tako lažje odločili za smer glasbenega izobraževanja.

04

gLASBENO OKOLJE

So vam pomembni prostori, kjer se izvaja pouk? Preverite, kako pri nas skrbimo za varnost in za najkvalitetnejše glasbene učilnice v Sloveniji.

05

vREDNOTE

Besede, kot so odkritost, sproščenost in strokovnost pri nas niso napisane samo na papirju. Pri nas je to vsakdan. Spoznali boste našo pozitivnost in razigranost.

Za vsakega izmed prijavljenih si bomo vzeli čas, se z vami posvetoval o izbiri programa in inštrumenta, predvsem pa vašega otroka, popeljal v naš prečudovit EGO Lectin glasbeni svet.

Ko se boste pri vpisu otroka odločevali za izbiro šole pa ne pozabite, da nam je v Posredovalnici znanja EGO Lecta na prvem mestu, da pri izobrazbi otrokovega uma, nikoli ne pozabimo na izobrazbo otrokovega srca. Dobrodošli.

Pohitite, saj imamo letos prvič omejena prosta mesta

Pogosto zastavljena vprašanja

Vpis v glasbeno šolo EGO Lecta je mogoč v celotnem šolskem letu. Starši, ki boste v našo šolo otroka vpisali v mesecu maju ali juniju, prejmete garancijo in potrdilo o prednosti pri izbiri želenega urnika, ki ga oblikujemo v začetku novega šolskega leta. Verjamemo, da imate ogromno usklajevanj še z drugimi dejavnostmi, zato bomo tistim, ki boste otroka prijavili še v tem mesecu, omogočili prednost pri izbiri najboljšega termina glasbenega poučevanja. Prav tako pa boste lahko počitnice preživeli brez skrbi, saj vam bomo že pred poletjem podali informacijo o dodeljenem mentorju in lokaciji poučevanja.

V glasbeni šoli EGO Lecta starostne omejitve ne poznamo. Naši programi so namenjeni predšolskim otrokom, osnovnošolcem, srednješolcem, študentom in vsem vam, ki bi radi glasbo spoznali tudi v zrelih letih. Prav tako pa vam kot prva zasebna glasbena šola v Sloveniji ponujamo glasbeni program Glasbene EPOHE, ki je namenjen nosečnicam in dojenčkom. Tako lahko s ponosom povemo, da smo v Sloveniji trenutno edina glasbena šola, ki svoje programe ponuja resnično za vse generacije, od novorojenčkov do najstarejših. Vsekakor vam ob vpisu naš strokovni kader svetuje, kateri program bi bil najprimernejši za vas oziroma vaše otroke.

Uspeh nikoli ni samoumeven. Moraš biti drzen, hkrati pa tudi previden. V vseh desetih letih obstoja glasbene šole EGO Lecta smo stremeli k poglavitnemu poslanstvu: dati otrokom znanje in izkušnje, ki se jih bodo z nasmehom na obrazu spominjali vse življenje. To se nam je vsem skupaj obrestovalo, saj vsako leto sprejmemo več otrok v naše učilnice in smo s tem postali ena izmed vodilnih glasbenih šol v Ljubljani. Da pa boste pred vpisom lahko poleg prebranih besed začutili našo energijo in strokovnost,  v letošnjem letu organiziramo brezplačne ure, pri katerih boste lahko individualno, brez velike množice ljudi, spoznali naše delo, učitelje, učni program in proces ter našo pozitivno energijo, s katero »okužimo« prav vsakega našega učenca.

V glasbeni šoli EGO Lecta ne poznamo starostnih omejitev, prav tako pa ne podpiramo sprejemnih preizkusov, saj menimo, da si vsak otrok zasluži kakovostnega glasbenega izobraževanja. Poleg klasičnega pouka glasbe, pri katerem lahko otroci na koncu šolskega leta pridobijo spričevalo, ponujamo še program JazzPopRock (JPR), pri katerem se lahko otroci in mladostniki srečajo s sodobno, popularno glasbo. Čeprav imamo izdelane učne načrte za vsakega učenca, pa naši mentorji vedno upoštevajo tudi vaše in otrokove želje, s čimer dajemo prednost tudi moderni glasbi. Tako vaš strah, da bi otrok sredi šolskega leta zaradi neprimernega programa ali dolgočasnih učnih ur opustil glasbeno izobraževanje, ni potreben. Ponosni smo, da bo v letošnjem letu šolsko leto zaključilo 259/263 vpisanih otrok iz meseca septembra.

V glasbeni šoli EGO Lecta želimo in stremimo k temu, da vsak učenec v šolskem letu opravi vse učne enote. Vse ure, ki zaradi zdravstvenih ali drugih upravičenih razlogov odpadejo, naši mentorji nadomestijo. Tako v primeru letnega vpisa otroka lahko pričakujete, da bo otrok v primeru vpisa na enkrat tedensko izobraževanje deležen 36 učnih individualnih ur. Prav tako vsako leto za vse učence organiziramo dva letna gala koncerta in  Masterclass, na katerih se nam pridružijo profesorji glasbe in različni uspešni glasbeni ustvarjalci. Med letom za učence organiziramo tudi manjše interne nastope in individualna snemanja.

Glasbena šola EGO Lecta ima svoje prostore na Brezovici, v Japan Piano Centru Ljubljana v Šiški, OŠ Ledina in na Dolgem mostu. Prav tako pa vsem staršem, ki bi radi privarčevali čas s prevozi in čakanjem otroka med učno uro, kot prva zasebna glasbena šola ponujamo nadstandardni program glasbenega pouka na vašem domu. Pouk na domu izvajamo po celotni Ljubljani in v bližnji okolici Brezovice.

Ponosni smo na nasmehe otrok, ki jih vsakodnevno srečujemo na hodnikih naših šol. Ponosni smo na stiske rok staršev, ko nam izrazite zadovoljstvo ob doseženih ciljih. Ponosni smo na vse naše dosedanje glasbene in plesne projekte, nastope, koncerte in uspehe na različnih tekmovanjih in sprejemnih preizkusih. Ponosno pokažemo tudi vse naše glasbene in plesne učilnice, ki so opremljene po najvišjih standardih in v katerih so vrhunski klavirji, pianini in druga glasbila. Najbolj pa smo ponosni na svojo miselnost, saj glasbenega izobraževanja ne razumemo kot obvezo, ampak kot ustvarjalnost in željo po spoznavanju česa novega. Ponosni smo, da nas starši spoznajo kot šolo, v kateri pri izobrazbi otrokovega uma nikoli ne pozabimo na izobrazbo otrokovega srca.

PE ŠIŠKA Cesta Ljubljanske brigade 25, 1000 Ljubljana

PE BREZOVICA  Tržaška cesta 513b, 1351 Brezovica

PE DOLGI MOST  Dolgi Most 6A, 1000 Ljubljana

PE OŠ Ledina Center Komenskega ulica 19, 1000 Ljubljana

Ne veste, kako se odločiti?
Poiščite odgovor.