fbpx

Gašper Mihelič

Otroci o Gašperju:

razumevajoč,zabaven, nezatežen, vedno optimističen

Za kitariste (pop program) v letošnjem letu skrbi Gašper Mihelič, sicer kitarist in pevec vedno bolj priljubljene zasedbe 2B

“Svojo glasbeno pot sem začel v Beli krajini, kjer sem obiskoval tudi študij solo petja pri prof. Veri Danilovi. Kasneje sem sodeloval z različnimi zasedami, od tamburaških orkestrov, godbe na pihala, rock zasedb, duetov itd. Poleg poučevanja se ukvarjam z glasbo tudi kot pevec, kitarist, tekstopisec in aranžer v zasedbi 2B, kjer z bratom produciram in izvajam najino avtorsko glasbo.
Poleg glasbe tudi zelo rad kuham, se gibam in zelo rad obiskujem naravo.
Delo učitelja me zelo osrečuje, saj z otroci zelo rad delam, jih učim, hkrati pa se tudi sam od vsakega posameznika naučim kaj novega. Moj cilj pri poučevanju je, da učenec vzljubi inštrument, da mu kitara postane prijateljica in ne nekaj, za kar mora poprijeti s težko muko. Glasba mora biti veselje in moja želja je, da učenec komaj čaka, da se bo naučil igrat nov akord ali pesmico. S časom premagujemo tudi strah do javnega nastopanja, kjer začnejo uživati v nastopih. Otrokom želim dati to, da bodo za vse življenje, ne samo v času osnovne ali srednje šole, igrali in vadili, 𝐤𝐞𝐫 𝐬𝐢 𝐭𝐨 𝐫𝐞𝐬 𝐳̌𝐞𝐥𝐢𝐣𝐨. Moj cilj je pomagati pri razvijanju posluha vsakega posameznika ter ga pripeljati do tega, da je zmožen samostojnega igranja brez not ali podobnih zapisov. Za mene je uspeh, ko pride otrok v družbo, z veseljem prime za kitaro, odigra najljubše pesmi in tako poskrbi za dobro vzdušje.”

EGO Lectin mod(č)riček:

“Glasba lahko spremeni svet, ker lahko spremeni ljudi.”

Vpis v šolsko leto 2022/23

Fotogalerija iz nastopov

Predstavitev
el. kitare

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša