fbpx

Nataša Kocjančič

Otroci o Nataši:

mirna, zelooooo natančna, stroga, a vseeno zelo prijazna in vse skozi nasmejana

Za kitariste (klasičen program) v letošnjem letu skrbi Nataša Kocjančič, perfekcionistka, a cappella navdušenka, mačjeljubka, oboževalka smučarskih skokov, učiteljica glasbe in najboljšega inštrumenta na svetu –> kitare

“Na svetu obstajajo ljudje, ki so že marsikaj videli in se marsičesa naučili ter ljudje, ki jih dogodivščine in znanja še čakajo. Verjamem, da je naša naloga izmenjevanje znanja s tistimi, ki ga iščejo, kar pa ne potuje smo v smeri učitelj – učenec, ampak mnogokrat tudi obratno. Poučevanje mi zaradi vseh naših drugačnosti pomeni izziv, ki ga zelo rada opravljam.
Glasbeno izobraževanje sem pričela na glasbeni šoli Ljubljana Moste – Polje, kjer sem svoja kitarska znanja pridobila od profesorice Celine Kolenc in profesorja Petra Lagudina. Kitara je postala moja zvesta spremljevalka predvsem ob pevskih aktivnostih, kamor me je pot ponesla naprej. Preko prvih udejstvovanj v MeMPZ Veter in APZ Tone Tomšič danes sodelujem v Komornem zboru DEKOR, Mešanem zboru Glasbene matice, Mednarodnem zboru Utopia & Reality ter umetniško vodim skupini (PD)4 in Spominčice. Za različne zasedbe ustvarjam tudi aranžmaje popularne glasbe. Na pedagoško pot sem se prvič podala po zaključenem magisteriju iz muzikologije: od tedaj poučujem glasbeno umetnost na osnovnih šolah in klasično kitaro v v zasebnih glasbenih šolah. Ker verjamem, da znanja ni nikoli preveč, trenutno zaključujem še magistrski program glasbene pedagogike.

EGO Lectin mod(č)riček:

“Kjer besedam spodleti, glasba govori.”

Vpis v šolsko leto 2020/21

Fotogalerija iz nastopov

Predstavitev
kitare

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša