fbpx

Tajda Kožamelj

Otroci o Tajdi:

natančna, vztrajna, zabavna, občasno (kadar je potrebno) lahko tudi “stroga”, predana plesu

Od prvega dne, ko smo v naši šoli odprli plesni oddelek, je z nami odlična plesalka, koreografinja in mentorica, Tajda Kožamelj. 

“Sem profesionalna plesalka z veliko izkušnjami na področju učenja plesa, tekmovanj v hip hop-u in kot plesalka v “show business-u”. Moji prvi plesni koraki so se začeli pri 5. letih, od takrat sem trenirala različne plesne stile, vendar je bil hiphop vedno v ospredju. Zavedanje, da želim biti profesionalna plesalka, se je začelo z udeleževanjem na plesnih tekmovanjih, kjer sem kot solo plesalka in s skupino osvojila veliko vrhunskih rezultatov na domačem in svetovnem parketu. Sčasoma se je moja kariera preusmerila v osebno plesno rast, zaradi česar sem se v večji meri osredotočila na plesna izobraževanja, redna udejstvovanja na plesnih workshopih v Sloveniji in tujini. Začela sem veliko nastopati, plesala sem na že veliko majhnih in tudi velikih odrih v Sloveniji ter v tujini, najdete me lahko v veliko televizijskih oddajah, reklamah, videospotih, itd., trenutno pa se pripravljam na plesno turnejo s Severino, s katero bom plesala tudi v ljubljanskih Stožicah konec decembra. Poleg nastopanja je moja strast tudi poučevanje plesa.

Z veseljem predajam plesno znanje na mlajše generacije, s čimer se v EGO Lecti ukvarjam že vse od odprtja šole. Plesalcem se popolnoma posvetim in jim poskušam predati vse svoje znanje ter jim omogočiti uživanje ob plesu, kateri lahko postane marsikomu tudi način življenja, tako kot je meni. ”

EGO Lectin mod(č)riček:

“Dan brez plesa je izgubljen dan”

Vpis v šolsko leto 2024/25

Fotogalerija iz nastopov

Plesna
šola

Vaši vrhunski koncerti so me prepričali, da sem po dvajsetih letih tudi sam v roke vzel električno kitaro in začel ponovno "brenkati".

Marijan

Moj štiri letni sin je bil prihoda v glasbeno pripravnico zelo zadržan in sramežljiv. Niti slučajno si ne bi mislila, da bo na zaključnem koncertu nastopal tako samozavestno in sinhrono sodeloval z skupino.

Mirela

Imeti tri razigrana dekleta doma včasih ni preprosto. Izredno sem vesela, da vaše plesne mentorice znajo poskrbeti, da se plesalci na treningih izmučijo do te mere, da imava doma z možem lahko malo miru.

Blažka

Kako lepo je, ko moja hči v popoldanskih urah tablični računalnik zamenja za vajo svojega inštrumenta. V naš dom je z lepimi melodijami prinesla srečo in toplino.

Neva

Dragi Egolecta Team. Včerajšnji zaključni koncert je bil, kot vedno, preprosto prijeten, srčen in lep. Moj sin pravi, da se je imel lepo in da želi nadaljevati. Komaj čakamo, da se v mesecu septembru ponovno srečamo v vaši šoli.

Saša