fbpx

Rojstnodnevne zabave za vaše najmlajše

Tudi vaši otroci pričakujejo, da bo vsako praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega?
Dovolite nam, da vam priskočimo na pomoč. Zabava za vaše malčke naj bo tokrat odlična in nepozabna.

Rojstne dneve praznujemo v športnem balonu poleg Osnovne šole Brezovice, v naših prostorih Posredovalnice znanja EGO Lecta.
V poletnih mesecih pa rojstne dneve organiziramo tudi na Golf igrišču Trnovo. Slavljenec lahko na zabavo povabi neomejeno število prijateljev.

Da bo praznovanje ostalo v trajnem spominu pa bomo poleg slik naredili tudi nepozaben filmček. Naj otroci povabijo svoje prijatelje in pridite skupaj popolnoma sproščeno na praznovanje. Prostor, igre, animacija, zabava, sokovi, pice, prigrizki, vabila, slike, filmčki, glasba, baloni, rekviziti, športni pripomočki, … vse imamo mi. Izpolnimo pa tudi vsako vašo željo.

Rezervirajte

Za proste termine in več informacij pišite na info@egolecta.si ali nas pokličite na 031 776 336.
Naj bo rojstnodnevna zabava za vašega malčka letos nekaj posebnega.

Osnovni program

  • športne igre in aktivnosti, kratek glasbeni program animatorja, možnost plesnega vložka, možnost igranja na inštrumente, animacijske igre, paket presenečenja, skupinski športi za najmlajše,…
  • na vašo željo poskrbimo tudi za zdravo “bio in eko” pogostitev
  • možnost pogostitve po dogovoru s starši (pice, torte in osvežilne pijače)
  • fotografiranje zabave ter izdelava kratkega filmčka za spomin
  • dvourna otroška zabava za vse udeležence praznovanja
  • smeh … zabava … smeh … zabava … pa tudi kaj poučnega lahko povemo

Nismo pa pozabili niti na čudovite torte, ki jih za vaše najmlajše pripravijo v Tortarnici. Izberite svojo najljubšo, za vse ostalo poskrbimo mi!

Praznovanje na Golf Trnovo

Poleg osnovnega programa se bodo lahko otroci pomerili v Mini golfu ter Footgolfu. Naj bo praznovanje rojstnega dne vašega otroka v naravi!

* Footgolf je enkraten šport, ki združuje strast nogometa in preciznost golfa ter enkratna priložnost za druženje na malo drugačen način z vašo družino ali prijatelji.

*Minigolf je športna zvrst, različica golfa, pri kateri se na majhnih stezah z ovirami žogico cilja v luknjo s čim manj udarci.