fbpx

walKING Piano

Glasbena šola EGO Lecta vsako leto s svojimi novimi, modernimi in inovativnimi glasbenimi programi stremi, da lahko našim otrokom ponudimo kar se da zabavne in hkrati poučne programe. 

Tako smo z letošnjim šolskim letom uresničili našo največjo željo, da otrokom in tudi starejšim v enem programu združimo glasbeno, plesno in baletno izobraževanje ter vse skupaj začinimo z športnim udejstvovanjem. 

Kot prva glasbena šola v Sloveniji smo v svoje prostore pripeljali (v Ameriki in Italij izredno popularen) BIG Piano, ki je bil širši javnosti prvič predstavljen v filmu Big, kjer se je v glavni vlogi predstavil izjemni Tom Hanks.

Big piano oziroma po naše walKING Piano imamo v naših prostorih na Brezovici. Vsi, ki bi želeli svoje otroke ali sebe preizkusiti v našem novem programu vas vabimo, da se v spodnjem kontaktnem obrazcu prijavite na ogled  in preizkus novega glasbila.

walKING Piano

Se želite spoznati z popolnoma novim in trenutno edinim obšolskim programom, kjer združiš glasbo, ples in šport? Veseli bomo vaše prijave na spoznavno srečanje.

walKING piano smo v glasbeni šoli EGO Lecta uporabili prvič nekaj mesecev nazaj, ko smo na projektu 80 članskega klavirskega orkestra kot prva glasbena šola na svetu odigrali Mozartovo skladbo Twinkle Twinkle Little Star.